top of page

HI THERE!

foto6.jpg

Hallo, ik ben Tessa en ik kijk er naar uit jou te introduceren, inspireren en motiveren in de 'sapjes wereld'!

Beginnen met sapjes (juicing) is de beste beslissing die ik ooit genomen heb – ik realiseerde me toen niet wat een game-changer het zou zijn. Mijn passie is om jou te betrekken bij deze gezonde levensstijl, en je de enorme voordelen van sap te laten ervaren.

Ik geloof er echt in om je lichaam te voorzien van voedingsstoffen en vitamines die het nodig heeft, zodat je het positieve en opwindende leven kan leiden dat je wenst!

Mijn doel is niet om je een paar weken gemotiveerd te houden voor een "sap uitdaging". Nee, ik wil je motiveren om dagelijks sap te drinken om je gezondheid op verschillende gebieden te verbeteren en te ondersteunen.


Juicing maakt deel uit van een gezonde levensstijl, waaronder gezond energiek eten, sporten en een positieve, sterke mentaliteit. Een gezonde levensstijl betekent niet dat je elke week 5 keer naar de sportschool gaat en de hele dag wortels eet. Het is een manier van leven dat een routine is geworden - een levensstijl. Ik hou van sporten om mijn hoofd leeg te maken, mijn focus te vinden en te resetten. Op deze manier kan ik een sterke en positieve mindset behouden.


De focus van Juice to Cure ligt op een algemene gezonde en positieve levensstijl, waarbij sapjes een belangrijk deel van uitmaken. Laat je inspireren om je lichaam het beste te geven wat het nodig heeft!

Give every moment your best - Become the best you!

Laat je 'sap leven' nu beginnen! Focus op JOU en geef dit levensveranderende cadeau aan jezelf!


Let your juicy-life begin!

Tessa: Over

'No disease that can be treated by diet
should be treated with any other means.'

- Maimonides

JTC (50 van 100).jpg
Tessa: Citaat
bottom of page