top of page
pap.png

Mijn papa is mijn grootste fan!

Nadat mijn papa de diagnose van kanker had gekregen, is hij dagelijks zijn sapjes beginnen drinken - natuurlijk met een zetje van mezelf om zo snel mogelijk verschillende voedingsstoffen in zijn lichaam te krijgen. Deze vitamine bommetjes hebben hem gesteund om dit gevecht te overwinnen! 

Hij is ondertussen genezen, en drinkt nog steeds zijn dagelijkse juice. Hij voelt zich hierdoor fitter, energieker en vooral positiever - een healthy & juicy mindset! 


#samensterk

JTC Juice Lifestyle: Afbeelding
JTC (23 van 100).jpg

WAAROM JUICEN

Bestaat er iets gezonder dan groenten en fruit?


In groenten en fruit zitten alle vitamientjes en mineralen dat je lichaam nodig heeft om gezond te zijn.

Groentesap is een eenvoudige en goede manier om deze natuurlijke voedingsstoffen zo snel en efficiënt mogelijk binnen te krijgen.

Groenten zitten boordevol essentiële vitaminen, mineralen en antioxidanten dat je lichaam nodig heeft om goed te functioneren. Het kan op verschillende gebieden een toegevoegde waarde betekenen voor je gezondheid: van het ondersteunen van je immuunsysteem tot je voorzien van meer energie.

De voordelen van sapjes zijn niet zozeer gewichtsverlies (tenzij je dat wilt!). ​De extra gezondheidsvoordelen zijn eindeloos! Je krijgt een mooiere huid, je voelt je fitter, verbetert je spijsvertering, verlaagt je bloeddruk, ...

En bovenal voel je je goed in je lijf!

Naast de vitaminebommen kunnen bepaalde sappen ook iets specifieks betekenen voor je gezondheid, bijvoorbeeld voor je immuunsysteem of spijsvertering. Er is natuurlijk geen manier om een ziekte zoals kanker volledig te voorkomen, maar met de juiste voedingsgewoonten kom je al een eind ver. Er bestaat niets zoals een ‘kankerdieet’, maar voeding speelt wel een belangrijke rol bij de preventie van kanker. Hoewel een specifiek dieet alleen het effect en de efficiëntie van medicijnen niet kan vervangen kunnen veel ziektes worden voorkomen en zelfs mede behandeld worden door je voedingspatroon aan te passen. Verschillende ziekten kunnen worden behandeld door de symptomen te verlichten, je neemt echter niet de oorzaak weg.


Veel mensen gaan er vanuit dat groentesap niet zo lekker smaakt. Van zodra velen onder ons ‘groentesap’ horen, lopen ze liefst zo snel mogelijk weg! Deze sappen met een slechte smaak bestaan. Je kan best wat fruit aan je groentesap toevoegen om het wat aantrekkelijker te maken. Hou in dit geval rekening met de 80/20 regel en beperk je fruit tot maximaal 20% van je sap. Het meeste fruit dat door sap geconsumeerd wordt zal een piek in je bloedsuikerspiegel veroorzaken en geloof me, dit zal je maar voor een korte tijd gelukkig maken. Nadat de suiker piek is uitgewerkt zal je rechtstreeks in een dipje zakken.Als je moeite hebt met het toevoegen van groenten aan je dagelijks dieet is er een eenvoudige en gemakkelijke manier om deze groenten rechtstreeks in je lichaam te krijgen.. Juice het!​​​​​


Het beste cadeau dat je jezelf kan geven is het geschenk van gezondheid - vanaf dat moment is de rest een fluitje van een cent.

JTC Juice Lifestyle: Over
bottom of page