top of page

- Stop gezet - 

Met spijt in ons hart is de samenwerking beëindigd. De marge op de boxen was helaas te klein om het voor Claessens rendabel te houden.

Ben je benieuwd wat er in de boxen zat? 

De hoeveelheid in elke box was voorzien om gemiddeld 14 JTC flesjes en 10 JTC shots te vullen. Zo kan je gedurende een 2-tal weken dagelijks je sapje drinken met aanvulling van een shot gedurende de werkweek. 

Door deze voedzame groenten en fruit verder te verwerken tot een sapje neem je al deze voedingsstoffen rechtstreeks op. Een ideale en efficiënte manier op je dagelijks aanbevolen hoeveelheid fruit en groenten binnen te krijgen.

De volledige ingrediënten lijst en het stappen proces staat beschreven in het JTC Juice Book - te bestellen via de webshop! 

De hervulbare flesjes kan je bestellen in onze webshop. Ze zijn ideaal om je homemade sapjes en shots op een veilige en gezonde manier te bewaren.

Check onderaan de link naar de YouTube tutorial om je een handje te helpen

JTC Juice Boxen: Over
JTC signature.png

 Box 1: Juice to Cure Signature box 

Deze JTC box bevat 11 verschillende ingrediënten die een breed scala aan vitamines, mineralen en antioxidanten representeren om 14 flesjes te juicen. 

Additioneel bevat deze box ingrediënten om 10 gember shots te juicen.

Op deze manier krijg je elke dag alle bouwstenen binnen om je lichaam gezond te houden!

Deze JTC Signature geeft een heerlijk rood sapje - enjoy your healthy juices!

JTC Juice Boxen: Welkom
Immunity.png

Box 2: Juice to Cure Immunity box 

Deze box is speciaal ontwikkeld om je immuunsysteem te boosten. Het immuunsysteem is een complex natuurlijk systeem dat het lichaam beschermt tegen diverse indringers, zoals virussen, bacteriën, toxische stoffen enz. 

Er zijn heel wat factoren die de werking ervan kunnen beïnvloeden, zoals slaapgebrek, stress, ongezonde voeding, een gebrek aan vitamines (A, C, D, E), enz. Om ervoor te zorgen dat jouw immuunsysteem optimaal kan werken is het belangrijk om de best mogelijke omgeving te creëren en dat doen we door voldoende vitamines binnen te nemen, met vooral een focus op Vit C, want deze vitamine heeft een centrale rol in de werking van ons immuunsysteem.

Deze JTC immunity box zit boordevol fruit en groenten met een hoog vitamine C gehalte om je dagelijkse dosis consistent binnen te krijgen! 

De box bevat fruit en groenten voor 14 flesjes heerlijk groen sap, alsook ingrediënten voor 10 kurkuma shots. 

JTC Juice Boxen: Welkom
bottom of page