UPDATE

De nieuwe boxen komen eraan, nog heel eventjes geduld! 
We hebben volop gezocht naar een nieuwe leverancier waarmee we een betere service kunnen bieden.
We verwachten om mid-oktober terug van start te kunnen gaan!

 

Juice to Cure boxen

Fruit en groenten boxen speciaal samengesteld voor de juice lovers!

De hoeveelheid in elke box is voorzien om 14 JTC flesjes te vullen. Zo kan je gedurende 2 weken dagelijks je sapje drinken, of gedurende een week als je jouw sapjes deelt. 

Door deze voedzame groenten en fruit verder te verwerken tot een sapje neem je al deze voedingsstoffen rechtstreeks op. Een ideale en efficiënte manier op je dagelijks aanbevolen hoeveelheid fruit en groenten binnen te krijgen!

De hervulbare flesjes kan je bestellen in onze webshop! 

 
JTC signature.png

 Box 1: Juice to Cure Signature box 

Deze JTC box bevat 11 verschillende ingrediënten die een breed scala aan vitamines, mineralen en antioxidanten representeren. 

Op deze manier krijg je elke dag alle bouwstenen binnen om je lichaam gezond te houden!

Deze JTC Signature box geeft een heerlijk rood sapje - enjoy your healthy juices!

Bestel nu rechtstreeks via onderstaande link en de box wordt tot bij jou bezorgd!

 

Box 2: Juice to Cure Immunity box - COMING SOON!

Deze box is speciaal ontwikkeld om je immuunsysteem te boosten. Het immuunsysteem is een complex natuurlijk systeem dat het lichaam beschermt tegen diverse indringers, zoals virussen, bacteriën, toxische stoffen enz. 

Er zijn heel wat factoren die de werking ervan kunnen beïnvloeden, zoals slaapgebrek, stress, ongezonde voeding, een gebrek aan vitamines (A, C, D, E), enz. Om ervoor te zorgen dat jouw immuunsysteem optimaal kan werken is het belangrijk om de best mogelijke omgeving te creëren en dat doen we door voldoende vitamines binnen te nemen, met vooral een focus op Vit C, want deze vitamine heeft een centrale rol in de werking van ons immuunsysteem.

Deze JTC immunity box zit boordevol fruit en groenten met een hoog vitamine C gehalte om je dagelijkse dosis consistent binnen te krijgen! 

Immunity.png