top of page

Medical disclaimer

De informatie op de website is alleen voor informatieve doeleinden, zonder enige garanties of verklaringen van welke aard dan ook.

De informatie op deze website mag aldus enkel gebruikt worden als algemene richtlijn, en mag onder geen enkele omstandigheid beschouwd worden als medisch advies. Het vertrouwen in de informatie is daarom enkel op uw eigen risico.

Indien u zich zorgen maakt over uw gezondheid dient u steeds een arts te raadplegen. Juice to Cure is niet verantwoordelijk voor directe of indirecte schade als gevolg van deze informatie bij het niet inwinnen van medisch advies. Alsook de recepten die gedeeld worden vallen onder uw eigen verantwoordelijkheid. U bent zelf verantwoordelijk om de inhoud te beoordelen aanwezig op deze website.

Bij medische problemen is het sterk aangeraden om direct advies op te nemen met een arts of noodnummer.

Hoewel de inhoud van deze website met de grootste zorg is samengesteld, kan het onjuistheden bevatten.

Er kunnen geen rechten verleend worden aan de inhoud van de e-books. Deze inhoud valt onder dezelfde voorwaarden als zodanig hierboven genoemd. 


Privacy information

De informatie op de website is alleen voor informatieve doeleinden, zonder enige garanties of verklaringen van welke aard dan ook.

Juice to Cure gaat heel zorgvuldig om met gegevens van bezoekers, zoals email adressen en andere persoonlijke gegevens, en worden aldus als vertrouwelijke informatie behandeld.

U kunt via deze website linken naar andere websites die niet beheerd worden noch onder controle staan van Juice to Cure.


Er kunnen op deze website cookies geplaatst worden. U zal een waarschuwing ontvangen wanneer deze geïnstalleerd worden en u kan deze weigeren.


Affiliate

Deze website kan affiliate links bevatten. Als u via deze website een aankoop doet kan het zijn dat daarvoor een vergoeding wordt gegeven. Juice to Cure raadt natuurlijk enkel producten aan waar ze volledig achter staan.


Indien u vragen hebt kan u Juice to Cure steeds contacteren op juicetocure@hotmail.com

Disclaimer & Privacy: Tekst
bottom of page